”När hydrogen boomar i Sverige kommer resan med Oazer att bli sjukt rolig!”

Namn: Jessica Hammarsten
Ålder: 38
Familj: Sambo Nicklas och döttrarna Isabella och Bianca
Intressen: Växter, skruva i bilar och familjen
Bakgrund: Har jobbat med serviceinriktade yrken eftersom jag trivs att jobba gentemot och med människor. De senaste åren har jag haft anställning inom säkerhets- och IT-branschen.

Arbetsuppgifter på Oazer:

Jag kommer att arbeta som närmaste person till vd där jag kommer att fungera som ”spindeln i nätet”. Det handlar om att stötta ledningsgruppen med exempelvis kalenderbokningar och mailhantering, förberedelser av presentationsmaterial, bokning och koordinering av resor och möten, protokollföring, kvitto- och utläggshantering samt andra administrativa arbetsuppgifter.

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del i detta erfarna team som kommer att driva Oazers tillväxt framåt.